Слеп човек првпат ги видел сопругата и бебето: Со една реченица ги расплака сите! (ВИДЕО)

Двојката ја објави својата животна приказна во јавноста на крајот на 2015 година, а видеото што беше објавено во тоа време е популарно и денес снима скоро 8 милиони прегледи.

Честопати не сме свесни дека најголемиот подарок е она што го имаме секој ден и што станува навика за нас, затоа што сè земаме здраво за готово.

Замислете да не имате перцепција за тоа како изгледаат работите околу вас, исто како овој човек на кој му беше дијагностицирана болест на Старгарт пред 16 години.

Geneин Перди живееше така што не можеше да види ништо друго освен силуетата. Тогаш тој ја запозна љубовта на својот живот. Потоа се венчаа и добија син, кој таткото никогаш не можеше да го види.

Набргу потоа, неговата сопруга дознала дека постои можност за лекување со помош на специјални електронски очила.

Не можеше да ја сокрие својата среќа затоа што постоеја големи шанси нејзиниот сопруг конечно да ги види своето дете и неа. Врв на сето тоа беше гостувањето во емисија во која тие го покажаа тој емотивен момент во живо.

Откако ја виде својата сопруга, тој успеа само да каже: „Таа е прекрасна“.