Слика со огромна тајна: Дури дваесет години подоцна, сфатиле кое е девојчето на сликата (ФОТО)

Во 1994 година, мајката го фотографирала својот син Ник Вилис на плажа во Велика Британија, кој тогаш имал шест години.

Тоа било сосем обичен успомен на море, но 20 години подоцна, приказната позади сликата добила неверојатен пресврт.

Во 2014 година, таа станала морничава. Во меѓувреме, Ник се оженил со Ејми Мејден. Кога во една прилика ги разгледувале старите фотографии, мајката на Ник ја извлекла оваа стара фотографија и сите останале во шок – девојчето кое седи малку подалеку од Ник во песокот, е всушност Ејми, девојката со која тој се венчал две децении подоцна.

Тие двајцата не патувале заедно, и шансата да се најдат заедно на иста фотографија, па дури и во исто летувалиште, е многу мала.