Случајните минувачи слушнале плачење од канализационата цевка, а она што го открила полицијата ќе ве остави во неверување

Мало бебе старо само 3 дена било пронајдено во одвод во Јужна Африка кога еден од минувачите слушнал плачење.

Неколку од нив се собрале околу местото на настанот и веднаш повикале полиција, која цели 3 часа се обидувала да го извлече бебето.

Веднаш по спасувањето на бебето, таа со хеликоптер е пренесена во болница за да и се направат прегледи. За нејзина среќа немала сериозни повреди и била во добра состојба.

Лекарите велат дека сите нејзини наоди се во нормални граници и дека ќе биде префрлена во болница каде ќе биде задржана до разрешување на нејзината социјална состојба.