Случајно видела мејл од сметката на нејзиниот партнер од одредена продавница за женска долна облека, а потоа се шокирала кога ја дознала вистината

Една жена открила дека нејзиниот партнер купува женска долна облека Кога пакетот никогаш не се појавил во нејзиниот дом, неа и станало сомнително и решила директно да го контактира брендот. Таа случајно го открила изневерувањето на партнерот

Во своето видео таа објасни дека неколку месеци претходно случајно видела мејл од сметката на нејзиниот партнер од одредена продавница.
„Никогаш не ми даваше таква облека“, рекла жената. Чудно се однесува, па решив да контактирам со брендот и да дознаам повеќе детали.

Сопственичката на продавницата и објаснила дека не може да ја наведе адресата на која е испратен пакетот, но може да го наведе името на примачот. Таа ја известила жената дека пакетот и бил доставен на лице по име Валери.

„Таа ми беше најдобра пријателка“, одговори шокираната жена. Видеото е објавено речиси 6 милиони пати за помалку од 21 час од неговото објавување. Интернет корисниците не ја криеја огорченоста поради однесувањето на нејзината „пријателка“.

@itsmollylux 😳🥵 #fyp #123PandoraME ♬ she knows – favsoundds