Случајно открил голема дупка пред својата куќа, а потоа се зачудил кога видел каде води!

Еден ден Сајмон излегувал од куќата кога слушнал чудни звуци од под неговите предни тркала.

Излегол да види што се случува, кога видел дупка пред неговата куќа.

Решил да види колку е голема дупката.

Тоа всушност водеше до две посебни простории под земја.

Иако долго време беа скриени, сепак беа во многу добра состојба.

Размислувал како претходниот сопственик сигурно знаел за тие соби, но решил да го затвори влезот во нив.

Сајмон и неговиот татко сакаат да истражат повеќе за ова засолниште и да откријат како настанало. Сметаат дека тоа е дел од историјата и дека треба да се зачува.