СНАШКА ЗА 8 ЧАСА ЈА РЕНОВИРА СТАРАТА дневна соба на свекрвата: Направи нешто убаво, ОВИЕ СЛИКИ ЌЕ ВЕ ВООДУШЕВАТ – снашка НА ПРИМЕР

Снаата Дуња рече дека има уште работа, но задоволна е од постигнатото

Со ваква снаа не можат многу свекрви да се пофалат. Една Дуња решила да ја изненади свекрвата и да и подари убаво катче во домот каде ќе седат и ќе пијат кафе додека разговараат.

Како што напишала во групата за подобрување на домот на Фејсбук, и биле потребни околу осум часа работа. Сепак, како што изјавила, има уште работа, но се на се испадна токму онака како што планирала.

еве како изгледала дневна соба:


Колку што можеме да видиме, свекрвата освен што била вредна, купила и нови парчиња мебел и со многу детали го усовршила просторот.