Снимаше над океанот со дрон. Потоа дојде глетка што нема наскоро да ја заборави! (ВИДЕО)

Во приложеното видео, Дејв и неговата сопруга поминаа многу време на бродот за да го прелетаат дронот над океанот и да снимат неколку воодушевувачки снимки.

Отпрвин гледаме совршено син океан и наеднаш во водата се појавуваат делфини.

Почнуваат да ја плескаат водата со перките и зад себе оставаат речиси совршен круг во водата.

Ова е навистина спектакуларен изглед на автомобилот, изгледа како прекрасна танцова кореографија.

Кога Дејв го поместува својот дрон, гледаме грбав кит и неговото теле како безгрижно плива, а во близина има неколку сиви китови.

Се разбира, снимањето на ова е крајно опасно, а Дејв можеше да изгуби еден од неговите дронови, но резултатот дефинитивно вреди.

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: