Сопственикот го нарече неговото куче згодно, а неговата реакција беше урнебесна

Во ова кратко видео можете да видите едно од најслатките кученца во светот. Има црвен шал околу вратот и сосема удобно седи зад својот сопственик кој очигледно сака да се забавува.

Сними разговор со своето куче за да им покаже на сите колку е навистина убав.
Кога кучето го слушнало овој комплимент, почнало да го гризе и лиже својот сопственик за да покаже колку е навистина силно и опасно, а не згодно кученце.

Ова мало кученце изгледа навистина слатко додека ги покажува своите емоции. П

огледнете во приложеното видео: