Сопственикот му рекол на кучето дека е многу убаво, неговата реакција ќе ве воодушеви

Сара Лотер му кажа прекрасни зборови на своето куче, што го направи нејзиното куче меко Имено, Сара е сопственичка на кучето Хани, женка Американка Стафорд.

Оваа сопственичка одеднаш му кажала прекрасни зборови на своето куче како да тоа е убаво и ја забележала неговата реакција.

Медот испушташе слатки звуци, не можејќи да остане рамнодушен на она што сопственикот му го кажуваше.

@sarahlawther

Heart officially melted ❤️ Honey has the sweetest soul ✨🐶 #cute #fyp #puppylove #staffylove

♬ original sound – Sarah Lawther