Сопственикот решил да тестира како хаските ќе реагираат на неговото плачење, а она што следело го освоило интернетот

Сопственикот одлучил да тестира како неговите кучиња, седумгодишниот мажјак Руперт и женката Мили, ќе реагираат на неговиот плач.

Она што следеше го освои интернетот и разнежни милиони луѓе за неколку дена.

Погледнете го видеото