Соседите и минувачите останаа зачудени, погледнете како овој човек успеа да го спаси својот автомобил од поплава

Овој човек знаел дека доаѓа поплава, па навреме го спасил своето возило.

Чудната идеја се покажа како одличен потег.

Погледнете како го заштити својот надвор