Со багерот влегле под шаторот, па ја качиле и пејачката. Најлуда снимка на веселба (ВИДЕО)

Само забавувај се. На социјалните мрежи често се појавуваа урнебесни видеа од српските веселби, но последното кое ги запали мрежите со право беше прогласено за најлудо досега!

На видеото се гледа како пејачка пее додека стои во багер! Некој на прославата донел багер под шаторот, и помогнал на пејачката да се качи во лажицата, а потоа започнала забавата.

Човекот кој ја делел лажицата со пејачката ја држел, за таа да се држи додека возачот ја управува лажицата горе-долу и прави атмосфера!

Не заврши добро – во еден момент и пејачката и нејзиниот партнер завршија на подот, додека возачот мирно го следеше „растоварот“.
Погледнете: