Со денови гледаше и молчеше додека девојката му го правела ова во купатилото, па и забрани. Предизвика море од коментари

Дали претера? Неодамна, еден маж во својата објава на Редит изјави дека и забранил да се тушира со прежешка вода на својата девојка и не им требаше многу време на повеќето да го нападнат поради таа изјава. Тој објасни дека се гледал со својата девојка осум месеци, а работите се одвивале толку добро што таа решила привремено да се пресели кај него за да може секој ден по кратко време да патува на работа во градот.

Водата е толку жешка што од бањата излегува пареа кога ќе ја отвориш вратата. Сè во бањата остава влажно. И реков барем да го вклучи овлажнител додека се тушира, но таа не сака да се истушира ​​со отворен прозор, па вклучи го подоцна. Полудев и и кажав дека мора да користи помалку жешка вода – објаснил тој. Како сауна е. Откако му здосадило да го игнорира, ја тргнал бравата од вратата за да пропушти свеж воздух, но таа вели дека сепак имала приватност.

Сепак, оттогаш забележал промена кај неа. Почнала да ги поминува викендите дома, а тој сфатил дека полека почнува да си ги носи работите со себе. Јас и реков дека тоа не го направив затоа што сум злобен, туку затоа што жешките тушеви и наштетуваат на мојата бања, а веројатно и на нејзиното здравје како добро. Таа кажа само „Ок“ и „Добро е“ – заклучил тој.

Корисниците на Редит брзо ги споделија своите размислувања за ситуацијата, а многумина го критикуваа за неговото контролирачко однесување. Бањите можат да се справат со пареа. Ако не, проблемот е во куќата, а не во вашата девојка. Сериозно, земете вентилатор на прозор и оставете ја жената да се тушира ​​како што сака – напишал еден корисник.

Сите рачки на туш кабините имаат можност за прилагодување на ладна или топла вода, а некои и количество топла вода, па ако сте толку загрижени за безбедноста на вашата девојка, можете да побарате таков туш и да го инсталирате. Само што го ставив дома и ми требаше помалку време од тебе да ја извадам бравата – додаде друг корисник.