Со дрон го снимал пејзажот, а потоа на врвот на ветерницата нашол неочекувана сцена!

Еден сопственик на дрон од Род Ајленд во САД снимил нешто неочекувано на врвот на ветерница висока 60 метри.

Ветерницата во тој момент не работела, па некој ја искористил приликата да се искачи на врвот и да се сонча.

Времето беше убаво, па тој дел има смисла, но прашање е зошто тој не можеше да го направи истото во својот двор или, на пример, на плажа.

Погледнете како реагирал постариот господин кога видел дека дронот го снима.