Со ножица исекла пластично шише, а тоа што го направил ќе ја воодушеви секоја домаќинка

Колку пати сте истуриле нешто од кеса што не била правилно затворена? И колку пати сте врзале торба во јазол и сте ја скинале затоа што не сте можеле да ја отворите? Тогаш содржината на чантата беше повеќе на подот отколку на местото каде што требаше, нели?

Зошто јазлите не можете лесно да ги одврзете, кога тапите можат. Како? Како ова!

Има решение! Користејќи силни ножици, отсечете го горниот дел од пластичното шише под капачето. Соберете го и поминете го горниот дел од кесата низ отсечениот пластичен врв на шишето.

Потоа раширете го горниот дел од кесата, спуштете го преку отворот и зашрафете го капачето. Направено!

Погледнете како да го направите тоа чекор по чекор: