Со Тојота се забил во хидрант и останал да лебди на млазот вода (ВИДЕО)

Не е трик, силен млаз вода го држи автомобилот во воздух.

Возачот на Тојота изгубил контрола над возилото, удрил во дрво и потоа се забил во хидрант. Хидрантот се скрши и испушти млаз вода под силен притисок. Тојотата полета во воздух и остана да лебди на водниот млаз.

Невообичаената сцена потсети на многумина на класичен мијалник, но во овој случај на Тојота. Автомобилот претрпел значителни оштетувања на предниот крај, а многу веројатно има оштетувања и на задниот дел.

На крајот на краиштата, откако водата ќе се исклучи, автомобилот може да удри на земја и со тоа да претрпи дополнителна штета.

Car bidet. from r/IdiotsInCars