Стави рачки од внатрешната страна на фиоката: Кога ќе видите зошто, ќе го направите истото (ВИДЕО)

Сега што е ова лудило? Рачки од внатрешната страна на фиоката? Па, нема никаква корист! Се разбира дека не, освен ако не сте на средина на голем потег и не сакате вашиот прекрасен мебел да се оштети. Еден генијалец смислил еден куп начини како да ви го олесни овој макотрпен процес и чекор по чекор успева.

Кутиите се премногу гломазни? Исечете процепи во нив. Не можете да се сетите каде оди секоја жица на вашиот компјутер или телевизор? Фотографирајте ги со вашиот телефон.

Ако го расклопувате мебелот, чувајте ги сите завртки во една јасно означена пластична кеса.

И ако не знаете како да ја отворите фиоката откако сите рачки ќе влезат внатре, не грижете се – малку селотејп е доволно. Корисни совети за секое домаќинство. Проверете: