Старата баба со својот одговор ја посрамоти образованата девојка во преполниот автобус..Овие зборови ќе ги памети цел живот!

Одговорот на една баба на вообразена девојка навистина ја спушти на земја. Еве за што се работи:

Една баба седела во автобусот до девојка со тетовирање. Бабата ја гледаше тетоважата на вратот на девојчето. Ова и пречело на девојката и дрско ја прашала баба и: „Што, дали во твое време немаше тетоважи? Зошто зјапаш?”

Бабата одговори: „Во мое време имаше се и сешто. Поминав 30 години во Азија, а потоа предавав кинески на факултет.

Но, она што не можам да го разберам е зошто на вратот пишува: „Еднаш одмрзнат, не замрзнувај повторно?“

Можете да ја замислите реакцијата на девојката. Така е кога не ни знаеш што тетовираш.