Старицата постојано им мавташе на учениците во чошето: Не ни сонувала што ќе и направат еден ден! (ВИДЕО)

Секој ден таа и нејзиниот сопруг им мавтаа на децата кога одеа и се враќаа од училиште. На почетокот децата мислеле дека е бизарно, но потоа ја сфатиле вистинската вистина.

Тина Дејвидсон и нејзиниот сопруг имале секојдневен ритуал. Секој ден им мавтаа на децата кога одеа и се враќаа од училиште.

На почетокот децата мислеа дека е бизарно. Кои се овие луѓе кои им маваа без причина? Тогаш децата сфатија дека нема ништо лошо зад тоа и дека всушност е многу убаво.

Со текот на годините, учениците се навикнаа на овој ритуал, па почнаа и да и маваат на старицата. Откако и починал сопругот, таа ја продолжила традицијата.

Меѓутоа, еден ден ја поканиле на училиште каде и приредија приредба и ја опсипуваа со подароци, честитки и убави желби, кои на старицата и донесоа солзи.