Таа го замоли бебето да каже „Мама“, но внимавајте што направи кучето

Мајката го замолила бебето да каже „Мамо“, но наместо тоа кучето решило да ги покаже своите способности за зборување.

Видеото веднаш стана вирално. Оваа мајка снимила смешен и неочекуван момент. Сакала да го нахрани своето малечко, а потоа се приклучило и кучето.

Таа го замолила бебето да каже „Мамо“, но наместо тоа кучето решило да ги покаже своите способности за зборување.

Видеото веднаш стана вирално, а погледнете зошто…