Таа го мрази својот татко и се што сака е да биде како сите други татковци

Татко и е глупав и не може да зборува со неа освен на знаковен јазик. Тој дури користи гестови за да ја насмее. Сите гордо зборуваат за неа, па дури и ја носат на училиште.

Јасно е колку татко и ја сака и прави се за неа, но таа сепак го мрази тоа што е нем и што не може да разбере што зборува. Зошто не може да биде како сите други татковци? Зошто мора да биде глупав? Не сака да го гледа како зборува со неа на знаковен јазик пред нејзините колеги.

Кога нејзиното момче раскинало со неа, таа се обидела да си го одземе животот. За среќа татко и ја спасил кршејќи ја вратата.

Во болницата ги молел лекарите да направат се за да и го спасат животот. Кога му рекле дека изгубила многу крв, тој ја понудил нејзината да продолжи да живее. Знаејќи дека таа не го сака, решил да го ризикува својот живот заради неа.

Подгответе марамчиња пред да го погледнете ова емотивно видео: