Таа доби роденденски подарок од нејзината маќеа. Кога видела што има во чантата, не можела да ги сопре СОЛЗИТЕ!

Хејли сигурно никогаш нема да ја заборави својата роденденска прослава оваа година. Нејзините пријатели и семејството беа на забавата.

Сè одеше како и обично, додека не се случи пресврт! Нејзината маќеа Бриџит имаше посебен подарок за неа.

Хејли ја отвори чантата и пронашла плишано животно внатре.

Маќеата и рекла да бара таен џеб, во кој имало нешто друго.

Хејли конечно ја пронајде специјалната порака. Во него маќеата ја прашала Хејли дали сака таа да ја посвои и официјално да и биде мајка. Реакцијата на ова мало девојче не расплака!

Погледнете го ова трогателно видео и споделете го со вашите пријатели на Фејсбук.