Таа е најмалата мајка на светот… И има прекрасна приказна да раскаже

Кристијан Реј е мајка која ги сака своите деца и има прекрасен сопруг кој ја сака повеќе од се. Таа е висока само 83 сантиметри и е најмалата мајка на светот.

Нејзината висина не ја спречи да биде грижлива мајка. Иако често и треба помош од родителите и сопругот, таа прави се што може за своите деца.

Морала да го роди своето прво дете предвреме, во 34 недела, бидејќи постоела можност бебето да и ги оштети белите дробови и срцето.
Нејзиното второ дете, Лиам, исто така е родено предвреме.

Малите семејства се обидуваат да се справат со секојдневните тешкотии, но не се откажувајте…