Таа му ја испратила оваа слика на својот сопруг! Дали можете да видите зошто побара развод од неа ВЕДНАШ?

Приказната зад оваа слика оди вака: зафатениот сопруг оди на службено патување, а штом пристигне и се јавува на сопругата да и каже дека се е во ред.

Сепак, жената со часови не одговара…

Таа конечно одговара и вели дека не слушнала како телефонот ѕвони.

Нејзиниот сопруг потоа бара слики од тој момент и таа му ги испраќа. Но, има еден додаток на сликата.

Ова, вели виралната приказна, е причината за нејзиното непријавување, но и за разводот што следеше!