Таа на Инстаграм покажа како изгледа љубовта во неколку прекрасни илустрации


Таа редовно ги објавува своите дела на социјалните мрежи, а има објавено и неколку книги со илустрации.

Уметничката од Лос Анџелес по име Јаојао Ма Ван Ас создава илустрации кои совршено го прикажуваат секојдневниот живот и љубовта.

BrightSide пишува дека уметницата црпи инспирација од сопствениот живот и затоа нејзините дела се исполнети со длабоки емоции на кои е невозможно да се остане рамнодушен.

Таа редовно ги објавува своите дела на социјалните мрежи, а има објавено и неколку книги со илустрации.

Погледнете само дел од нејзините дела што ќе ве натераат веднаш да ја наречете вашата љубов или подобра половина…