Таа никогаш не се откажала од својата парализирана мачка, туку и помогнала повторно да оди

Се сеќавате ли кога бевте дете учевте да пливате? На почетокот можеби се плашиме, но сè е полесно кога ќе се научи. Исто така, пливањето е здраво за одржување на физичката кондиција и може да се користи како терапија во многу случаи.

Но, ќе се изненадите од начинот на кој оваа жена го користи пливањето.

Имено, Вероника Ешворт има мачка која неодамна ја удрил автомобил. Тоа и ги оштетило нервите и нервниот систем, па не може да се движи. Но, Вероника не се откажува од желбата да и помогне колку што може. Секој ден пливаат заедно. Иако се верува дека мачките не сакаат вода, Мог е исклучок. Погледнете го видеото и ќе бидете фасцинирани од нивното искрено пријателство.

10 недели по првата терапија, Мог веќе покажува значителен напредок. Споделете ја оваа позитивна приказна со вашите пријатели!