Таа се изгубила – Погледнете како реагираат останатите

Ако некогаш сте го изгубиле вашето дете, макар и за секунда, тогаш знаете каква паника ве обзема и дека нема зборови со кои може да се опише.

Можевте да ја свртите главата само половина секунда и одеднаш го изгубивте детето од вид. Скоро секој што има дете го доживеал ова барем еднаш и за повеќето родители тоа за среќа траело само неколку секунди и потоа повторно биле со своето дете.

Но, што би направиле во ситуација кога неколку секунди стануваат неколку минути, откако избезумено баравте каде исчезна вашето дете? Во овој социјален експеримент, едно мало девојче се преправало дека ја изгубило мајка си и дека не може да се врати дома.

Луѓето на кои им пријде не знаеја дека таа е актерка и дека сето тоа се снима. Постојано барала помош од непознати и на крајот седнала сама на улица. Она што се случи на крајот…