Танцот на момчето по голема операција на срцето го освои светот (ВИДЕО)

Видеото на кое се гледа како момче танцува по голема операција го зафати светот.

Објавен е неколку месеци откако момчето беше подложено на операција на срцето.

Бебето Мики стана интернет сензација откако беше снимен како го игра танцот Git Up. Но, таа снимка е многу повеќе од тоа.

Објавен е неколку месеци откако момчето беше подложено на операција на срцето.

Во тоа видео тој покажа дека никој не може да му ја украде радоста.

Него го снимила тетката на Џолин Тејлор која споделила интересна информација дека малото момче научило да оди само една недела пред да ги покаже своите фантастични танцови потези. Токму затоа стана вистинска сензација.

Од неговата радост додека танцувал, никој не би погодил дека пред неколку месеци бил подложен на многу сериозна операција на срцето.

Неговото семејство вели дека Мики е вистински херој и дека сето тоа одлично го сфатил, а сега може радосно да се радува, да танцува и да ги израдува луѓето ширум светот со својот танц.