Татковците ги ставија бебињата на градите, а потоа направија вистински спектакл

Овие 15 татковци ги ставија своите бебиња на гради, а она што следуваше во продолжение е вистински спектакл кој воодушеви многумина.

Дали некогаш сте виделе соба полна со татковци кои танцуваат со своите бебиња. Она што ќе го видите во приложеното видео не е обичен час по танц. Овие татковци и нивните бебиња одат заедно на часовите по танц

Овие часови ги започнаа Мееши и Амбер Аналс откако го добија своето бебе, а овој вид танц е специјално направен за татковците, за да се доближат што е можно повеќе до своето дете.

Танцот е многу едноставен. Ставете го бебето во носачот на градите и преминете на музиката. Во свет каде што сите сме зафатени со различни обврски и многу луѓе се под постојан стрес, ова е совршен начин да се опуштите добро и да поминете време со вашето семејство.