Таткото и постави сериозно прашање на својата ќерка, а нејзиниот одговор насмеа милиони луѓе

Кога родителите на малата Џози поставуваат сериозни прашања, таа прави се за да ја избегне вистината. Тато ја прашал што се случило кога отишла да си игра со својот пријател Ендру. Таа рече дека го каснала, но рече дека тоа всушност било случајно и намерно.

Да не слушаше внимателно, веројатно ќе ја промашеше поентата на нејзината реченица. Така тој повторно почна да ја испрашува за тоа.

Отпрвин кимна со главата и изгледаше подготвена да признае што направила.

Но, тогаш почнала да објаснува што гледа, кој ден во неделата е, па дури и колку е часот. Кога прашањата станаа малку покомплицирани, таа конечно објасни дека навистина го гризнала, но рече дека тоа било несреќен случај.