Таткото му купи на момчето СТАР ВЕЛОСИПЕД, а неговата реакција расплака многумина (ВИДЕО)

Чувствуваше благодарност и радост како никогаш досега Момчето од Индија, кое од татко си добило стар половен велосипед, врескало од среќа како да го добило најдоброто возило на две тркала на светот, што растажи многумина на социјалните мрежи.

Ова видео, направено во индиската држава Чатисгар, на Твитер го сподели еден од работниците во административниот систем на ентитетот. Тоа е само користен велосипед, погледнете ја радоста на нивните лица. Изразот на лицето му изгледа како да му купиле нов Мерцедес Бенц – изјавил авторот на видеото.

На трогателната снимка момчето буквално вреска и скока од радост чекајќи го татко му да му достави возило на две тркала.

Конечно, можеме да ја видиме меѓусебната благодарност типична за традицијата и културата на Индија.