Таткото му пеел на својот глув син, а потоа плачел поради неговата реакција

Врската меѓу таткото и синот е нераскинлива и трае додека се живи. За секој син главен модел во животот е неговиот татко, а тој го учи на основите во текот на детството и од него гради примерен човек.

Кога Зак му пеел на заспаниот син, неговата сопруга веднаш ја зграпчила камерата и почнала да ги снима. Му отпеа песна посветена на односот татко-син, и за тоа како синот никогаш не треба да се откаже од предизвикот.

Оваа песна има големо значење за нив двајца бидејќи неговиот син е роден предвреме и нема слух.

Погледнете го ова трогателно видео во прилог: