Таткото направи селфи со ќерките… но одеднаш некој се појави зад задното седиште!

Овде гледате нормална семејна сцена, барем на почетокот. Таткото со сопругата и трите ќерки патува на пролетен распуст и тој момент решиле да го овековечат со селфи.

Но, тој го притиснал копчето за видео, бидејќи им приредил големо изненадување на своите ќерки.

Зад задното седиште беше нивниот брат, војник кој долго време беше отсутен од дома…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: