Таткото на момчето му купил стар велосипед, а неговата реакција расплака многумина (ВИДЕО)

Чувствуваше благодарност и радост како никогаш досега Момче од Индија, кое од својот татко добило стар половен велосипед, допрено и врескало од среќа како да го добило најдоброто возило на две тркала на светот, што растажи многумина на социјалните мрежи.

Оваа снимка, направена во индиската држава Чатисгар, беше споделена на Твитер од работник во административниот систем

Тоа е само користен велосипед, погледнете ја радоста на нивните лица. Изразот на лицето изгледа како да му купиле нов Мерцедес Бенц – изјавил авторот на видеото.

На трогателната снимка момчето буквално вреска и скока од среќа чекајќи татко му да му достави возило на две тркала.

Конечно, можеме да ја видиме и меѓусебната благодарност типична за традицијата и културата на Индија.