Татко и ќерка го освоија интернетот со изведбата на популарна божиќна песна

Таткото и неговата мала ќерка го освоија интернетот со прекрасната изведба на популарната божиќна песна „Првиот Ноел“. Тие навистина звучат неверојатно!

Малата Клер Крозби и нејзиниот татко станаа популарни откако почнаа да ги објавуваат своите дуети. Иако веќе се прославија, тоа не им се удри од глава и решија овој период на исчекување на Божиќ да го одбележат со прекрасен дует.

Тие прекрасно ја испеаја популарната песна The First Noel, односно нашиот Божиќ.

Ова е една од класичните песни што се пее секој Божиќ во различни аранжмани. Исус го отвори патот за нашето спасение. Навистина е прекрасно да се мисли дека малото бебе, чие раѓање наскоро ќе го прославиме, има моќ да ги искупи сите наши гревови.