Татко му пеел на својот син кој не слуша, а потоа се расплакал од неговата реакција

Врската меѓу таткото и синот е нераскинлива, а трае додека се живи, објави порталот „Virealno.com“.

За секој син главен модел во животот е неговиот татко, а тој го учи на основни работи во текот на детството и го гради во примерен човек.

Кога Зак му пеел на својот заспан син, неговата сопруга веднаш ја зграпчила нејзината камера и почнала да ги снима.

Му отпеа песна посветена на односот меѓу таткото и синот и како синот никогаш не треба да се откаже од предизвикот.

Оваа песна за нив двајца има големо значење бидејќи неговиот син е роден предвреме и нема слух, објави порталот „Virealno.com“.

Погледнете го ова трогателно видео во прилог: