Татко тајно поставил камера за да целиот свет му поверува дека ќерката го прави ова во соба (видео)

Татко тајно поставил камера за да целиот свет му поверува дека ќерката го прави ова во соба (видео)

Татко и ќерка танцувале токму како и ѕвездите кои ги гледаат на телевизија.

Погледнете го ова прекрасно видео кое го осви светот: