Тато и неговото девојче омекнаа милиони луѓе настапувајќи пред огледало

Нема ништо посилно од љубовта на родителите кон детето – и ништо поубаво од времето поминато заедно. Понекогаш тие најмали моменти стануваат најпосебни спомени. За ова дуо татко и ќерка има специјално видео во кое е снимена активност која многу ја сакаат – пеењето. Многу е едноставно, но јасно го покажува прекрасниот однос помеѓу таткото и неговата мала ќерка.

Кога имаш деца, тие речиси секогаш „земаат“ песна од тебе. Без разлика дали им пеете гласно, свирите песни на радио или се обидувате да ги научите стихови, тоа е едно многу посебно искуство за зближување.

Овој татко ја избрал песната „My Girl“ од The ​​Temptations и ја споделил со својата ќерка. Толку е совршено што самата помисла да пеете заедно ви го топи срцето. Но, уште поневеројатно е што девојката всушност знае многу од стиховите на песната. Мајката Лора Капертон Ричардсон сподели снимка од нејзиниот сопруг и ќерка додека пеат – и ние сме многу среќни поради тоа.

На видеото се гледаат татко и ќерка пред огледало во бањата. Таа е во удобните пижами од жирафа, целата чиста и подготвена за спиење. Тато ја држи за раце и почнува да пее: „Имам сонце“ Неговата ќерка ги пее следните стихови: „… Во облачен ден“.

Тие продолжуваат да пеат така наизменично додека малата мила не го преземе целиот настап. Тато и мафта со рацете додека се гледаат во огледало и создаваат прекрасна сцена. Нема сомнеж дека ова мало ангелче го обвиткува својот татко околу малиот прст и секогаш ќе биде „неговата девојка“.