Тато и честиташе на едногодишната ќерка за тоа што успеа да го направи – неверојатно!

Малата Слоун има само 1 година, но веќе се забавува како голема во зимски парк во државата Јута, САД. Ја има најслатката насмевка на светот, а вниманието и го привлече татко и за да може мама да ја наслика. Носејќи сноуборд на нозете, можеме да ја видиме како се движи покрај нејзината мајка.

Нејзиниот биланс е веќе неверојатен со само една година. Можеме дури и да ја видиме како се спушта по патеката. Иако не е голема падина, нејзиниот татко е со неа на секој чекор од патот, а малиот Слоун е многу мирен на таблата и без негова помош. Се чини дека е родена за зимски спортови.

Ова е нејзина прва зима, а веќе се чини дека е вистински професионалец. Нејзините родители ја пофалиле, а татко и дури ја задевал.

Иако е тешко да се каже дали е навистина вешта или поради големиот број на облека на неа не паѓа, но едно е јасно: таа навистина ужива да го поминува времето со родителите.