Тато направи селфи со ќерките… но одеднаш се појави некој од задното седиште! (ВИДЕО)

Овде гледате нормална семејна сцена, барем на почетокот.

Татко патува со сопругата и трите ќерки на пролетен распуст и решиле да го снимат моментот со селфи.

Но, тој го притиснал копчето за видео, бидејќи на своите ќерки им приреди големо изненадување.

Зад задното седиште се криел нивниот брат војник, кој долго време бил отсутен…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: