Тато стана интернет сензација откако ја посрамоти својата ќерка која го пропушти училишниот автобус

После ова Морган сигурно никогаш повеќе нема да го пропушти автобусот. Како родители, свечено се заколнуваме дека ќе се обидеме да ги посрамотиме нашите тинејџери секогаш кога можеме. Од нивниот прв бунт до моментот кога ќе ве погледнат со „целосно јасен“ поглед, ваша задача е да бидете сигурни дека тие се на вистинскиот пат – со неограничени дози на хумор. Овој татко секако ја разбира комплицираната улога на „шерифот на срамот“ и гордо ја носи својата значка.

Кога бил повикан на должност затоа што неговиот тинејџер Морган го пропуштил автобусот, овој татко точно знаел што да направи. Следниот ден на училиште, Морган го пропуштил автобусот и го повикала тато за помош. Тој веднаш скокнал во автомобилот и се упатил кон училиште – но имал намера да и одржи лекција на Морган за управување со времето. Тато го зеде мобилниот телефон и почна да го снима нивното патување до училиште.

Тој имал намера сите да дознаат дека неговата ќерка е невнимателна иако училиштето почнало пред неполни 48 часа. Морган беше целосно шокирана од шегите на таткое и камерата. Таа се сокри зад нејзината рака, молејќи го тато да го прекине неговото смешно снимање. Кога се приближуваа до училиштето, тато рече дека ќе ја придружува сè до училницата. Тој погледна во камерата, насмеан и рече: „Ова многу ќе им се допадне на моите придружници“.

Смеејќи се, Морган му рече: „Тато, немаш придружници“. Иако тогаш ги немал, ова брзо се променило откако го објавил видеото. За само неколку минути, илјадници луѓе го виделе како ја задева ќерка си затоа што го пропуштил автобусот. Сега речиси 2 милиони луѓе слушнале за малата грешка на Моргана.

После ова Морган сигурно никогаш повеќе нема да го пропушти автобусот.