ТЕСТИРАЈ ГО СВОЈОТ ВИД: На прв поглед, едноставен пламен – на втор поглед, НЕШТО ПРЕКРАСНО! (ФОТО)


Совршен момент. Фотографијата е навистина уметност, а големите фотографи вложуваат многу труд и работа за да создадат совршено уметничко дело.

Од друга страна, понекогаш е доволно да имате среќа и само да притиснете копче на камерата (или мобилниот телефон). Непознатиот автор сакал само да наслика пламен, можеби од досада.

Меѓутоа, кога подобро ја погледнал фотографијата, видел нешто чудесно.

Во пламен пред него се појавија силуети на два познати лика – Петра Пан и неговата верна Звончица.

Добро погледнете – тие имаат грб еден кон друг. Лево е Звончица, а десно Петар Пан.