ТЕСТ ЗА ОТКРИВАЊЕ ЛАЖГА: Можете ли да погодите кој лажира, а кој искрено се смее? Ајде да се видиме…

Насмевката е нешто што навистина може да ни го разубави денот. Исто така, многу пати прво забележуваме насмевка на некоја личност и тоа е првото нешто што ни се допаѓа и заинтересираме за некоја личност.

Сепак, често се смееме иако не сме среќни.

Често ја ставаме таа лажна насмевка на нашите лица. Без разлика дали нешто прикриваме или глумиме.

Како и да е, веројатно ве интересира како да разликувате вистинска насмевка од лажна.

Можеш, се разбира. Во оваа статија ви пренесуваме видео кое добро објаснува како изгледа вистинската, а како лажна насмевка.

На интернет можете да најдете и како да дознаете дали некој лаже следејќи го неговиот говор на телото.

Погледнете го ова интересно видео за откривање лажна смеа: