Тетката му подари нешто посебно на својот мал внук: Неговата реакција ќе ве воодушеви

Ова момче веројатно се уште не проговорило, но сигурно знае да покаже благодарност за подарокот што му е даден.

Ешлин МекКалум, тетка на малото момче, објави видео од тоа како реагирал нејзиниот внук Леви кога му го врачила својот посебен и персонализиран подарок.

Многу посебен подарок
„Откривањето“ на подарок понекогаш е драматично. Возбудена тетка му подала на момчето хартиена кеса, а ова слатко малечко облечено во зелено боди извади хартиени филер. Ешлин му помогна да излезе од торбата, а потоа стана и го рашири ќебето за да види што има испечатено на него.

Кога Леви ја виде испечатената слика од него и неговата тетка на ќебето, веднаш ја прегрна. Срцето на Ешли сигурно се стопило во тој момент. Неговата спонтана реакција ја допре.