Тие беа најдобри пријатели во домот за деца без родители: Нивната повторна средба омекна милиони

Хана и Досон од згрижувачки дом во Кина беа неразделни пријатели.

Девојката имала среќа кога ја посвоило семејството Сикс од Северен Тексас. Додека ги распакуваа работите заедно во нејзиниот нов дом, пронајдоа неколку фотографии, а речиси на секоја Хана ја држеше за рака Досон.

Откако се распрашале, дознале дека овие две деца се неразделни уште од првата средба.

Мајката на Хана, преку Фејсбук, бараше пар кој ќе го посвои ова преслатко момче. За среќа, едно семејство набрзо се пријавило и започнал процесот на посвојување во Досон.

Семејствата организираа повторно обединување на малите деца на аеродромот во Далас.

Погледнете ги нивните реакции.