Тие беа разделени веднаш по раѓањето. 25 години подоцна, се случува незамисливото

Саманта Футерман и Анаис Бордие се близначки, но не се познавале 25 години – додека случајно не дознале една за друга.

Сестрите се родени во Јужна Кореја и биле посвоени веднаш по раѓањето. Саманта ги доби своите родители од Америка, а Анаис најде ново семејство во Франција.

Во февруари 2013 година, Саманта доби порака на Фејсбук од нејзината сестра Анаис, која ја препозна во еден од нејзините филмови. Оттогаш почнаа да ја откриваат својата тајна.

Интернетот и социјалните медиуми можат да бидат корисни на многу начини, а ова е само еден од нив.

Проверете и споделете ја нивната приказна со вашите пријатели: