Тие нападнале човек кој цел живот се грижел за слон. Неговата реакција ќе ве остави без зборови

Тонгсри е 17-годишен слон кој пораснал со човек кој секогаш се грижел за него, што не е невообичаено во Тајланд.

Луѓето симулираа напад на неговиот негувател, а она што следеше ве остава без зборови…

Погледнете го и споделете го видеото со вашите пријатели: