Тинејџерот се збунил откако мајка му му испратила кутија полна со ѓубре, а потоа нашол писмо!

Конор Кокс е 18-годишен бруцош на колеџот Вестминстер во Пенсилванија. Бидејќи беше далеку од дома, со нетрпение го чекаше пкаетот што мајка му му рекла да го испрати и тоа со омилените слатки.

Кога ја добил пратката, видел две посебни кутии. во првата беше сè што мајка му вети дека ќе му испрати, многу чоколади, чипс и други грицки и слатки. Но, содржината на друга, идентична кутија го изненадила.

Имено, во него имало многу ѓубре, ѓубре, валкани марамчиња и искористени пластични шишиња. Мислел дека мајка му по грешка ја испратила таа кутија, па и се јавил.

Но, вистинската вистина беше поинаква и мораме да признаеме дека мајката успеа да направи брилијантна шега со својот син.