Ти благодарам, мамо! Ова видео ќе ви покаже на што сè е подготвена да направи една мајка за своето дете!

Ова видео ќе ви покаже што се направила вашата мајка за вас, и колку се жртвувала за да бидете таму каде што сте денес!

Погледнете го видеото во продолжение