Тоа е вистинска мајка од Балканот; таа го воодушеви тимот од Фејс поради тоа што го однесе на море

Некој некаде на Јадранот снимил сцена која на почетокот збуни многумина, но тимот на Фејсбук многу брзо утврди за што точно станува збор за оваа фотографија… .

Внимателна мајка им носи свежа закуска на своите деца кои си играат во море!

Погледнете ја фотоградијата во продолжение